Test av Maxulin

Maxulin är ett kosttillskott för män som hjälper till att maximera dina naturliga testosteronnivåer. Tillskottet har blivit populärt på senare tid. Men vad kan man förvänta sig av Maxulin? Är det bara en bluff? Vilka biverkningar finns det och hur fungerar det i verkligheten? – Vi har testat!

Hitta på sidan om: Maxulin
Utmärkt!
Effekt
Prisvärd

Maxulin är det kostillskott som gång på gång vinner  jämförelsetesterna.

Innehåller Testofen, ett patenterat extrakt med hög koncentration av de verksamma ämnena från bockhornsklöver.

KAMPANJPRIS: 119 kr 
Ordinarie pris 378 kr

Är Maxulin en bluff eller fungerar det?

Maxulin marknadsförs som en hjälp för män att hantera sjunkande testosteronnivåer.

Men ställs frågan: Är Maxulin en bluff? Svaret är att Maxulin inte är en bluff; det är ett kosttillskott med ingredienser som zink och fenugreek, vilka vetenskapliga studier visar kan ha en roll i att upprätthålla normala testosteronnivåer hos män.

Effekten av Maxulin kan skilja sig från individ till individ, och det är därför alltid rekommenderat att konsultera med en läkare innan man påbörjar ett nytt kosttillskott.

Även om några användare rapporterar förbättrade energinivåer och minskad trötthet, upplever andra ingen märkbar skillnad. Det är också viktigt att notera att kosttillskottet inte är avsett att ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil.

Inga rättsliga steg har tagits mot Maxulin som skulle antyda att marknadsföringen är vilseledande. Istället pekar konsumenternas vittnesmål och omdömen på en övervägande positiv upplevelse, vilket stödjer att Maxulin agerar i enlighet med dess påståenden.

Maxulin

Innehåller Testofen, ett patenterat extrakt med hög koncentration av de verksamma ämnena från bockhornsklöver.
Maxulin bästa testo booster
bäst i test

Hans Gustavsson

Författare och testkanin på testosteron.se. Personlig tränare och kostrådgivare sedan 2001 med stor passion för träning och bodybuilding.

Slutsats av test

Maxulin är det kostillskott som gång på gång vinner  jämförelsetesterna. 9 av 10 som tar Maxulin skulle rekommendera det till sina vänner.

Sammanfattning av vårt testresultat

Vår analys av studier, användarrecensioner samt kunders omdömen har landat i att Maxulin gör det den utlovar. 9 av 10 kunder anser att tillskottet hjälper mot trötthet och utmattning, ger en ökad sexlust, en ökad muskelstyrka samt överlag ger mer kraft och energi.

Att det även finns ett flertal studier på Maxulins positiva effekter gör det ännu mer övertygande att detta är den bästa produkten på marknaden för att öka sitt testosteron.

Produkten är också billig, slår man ut kostnaden så kostar den inte mer än 30 kronor per vecka.

Maxulin - fungerar det?

Kosttillskottet består av en speciell sammansättning för att maximera ditt testosteron. Maxulin anses vara den bästa ersättningen på marknaden bland många personliga träningskonsulenter.

Bäst i test
5/5

Ordinarie pris 378 kr

En recension av Maxulin: När du tar ett kosttillskott som fungerar, tror jag inte att någon vettig person skulle tacka nej till alla de fördelar det innebär. Vem vill inte ha ny kraft och energi åt de kemiska processer som stärker kroppen och hjälper den med utvecklingen av muskelmassa? Allt detta bidrar testosteron med!

Det finns emellertid många andra fördelar med Maxulin, eftersom det är en sann mirakelkur när det kommer till testosteronnivåer. Tillskottet har ett brett spektrum av ingredienser som hjälper dina muskler att växa, öka styrkan och stimulera produktionen av androgyn steroidhormonet Testosteron.

Maxulin kan användas av alla och förlorar inte sin effektivitet vid långvarig konsumtion, vilket är en klar fördel. Det har verkligen blivit ett populärt alternativ bland personliga träningskonsulenter och vi är säkra på att tillskottet kommer fortsatt vara populärt ett bra tag framöver.

Maxulin erbjuder en 30-dagars förnyelsefri garanti som garanterar att du kan testa kosttillskottet i 30 dagar, och om du inte är nöjd med resultaten så avbryter du helt enkelt din prenumeration.

Innehåll och ingredienser:

Maxulin innehåller ett brett spektrum av ingredienser som hjälper dina muskler att växa, öka styrkan och stimulera produktionen av androgyn steroidhormonet Testosteron:

 • Mineraler
 • Vitaminer
 • Enzymer
 • Testofen fenugreek/bockhornsklöver (extrakt av Trigonella foenum-graecum)
 • Fyllnadsmedel (kalciumkarbonat, mikrokristallinisk cellulosa)
 • Magnesiumoxid
 • Klumpförebyggande medel (kiseldioxid, stearinsyra, magnesiumsalter av fettsyror)
 • Zinkcitrat (zink)
 • Ytbehandlingsmedel (hydroksipropylmetylcellulosa, glycerol)
 • Pyridoxinhydroklorid (vitamin B6)

  *Bockhornsklöver kan ge korsallergi mot baljväxter som jordnötter, soja och lupin.

Är Maxulin en bluff?

Det är lätt att tro på Maxulins positiva effekter när man ser vad andra män har sagt om tillskottet eller läser några av artiklarna som skrivits om kosttillskottet, men alla tycker inte lika. En del män anser att det är en bluff. Att kalla det bluff är ett lite starkt ord med tanke på att 9 av 10 män som tar Maxulin regelbundet skulle rekommendera denna “bluffen” till sina nära vänner.

Efter att ha diskuterat Maxulin med flera personliga träningskonsulenter, har vi insett att inte alla rekommenderar det. Vissa saker är de missnöjda med. Några anser att folk borde skriva mer om varför man skulle välja Maxulin framför andra tillskott.

Eftersom det finns många olika typer av testosteronpreparat på marknaden, kan de flesta personliga träningskonsulenter rekommendera just sin favorit. Ofta är dessa människor ganska partiska då de är bundna till olika sponsorkontrakt. Flertalet studier har påvisat att detta tillskott bidrar till att frigöra testosteron i kroppen.

Vi behöver dock kolla på fakta. Vad anser folk som använder Maxulin och vilka effekter ser de?

Vilka erfarenheter har användarna?

Användarnas positiva erfarenheter av Maxulin:

 • Maxulin ökade testosteronnivåerna i kroppen
 • Maxulin hjälpte till att skapa muskelvolym och styrka
 • Maxulin gav dem mer sexlust och bättre uthållighet
 • Enkel dosering av tillskott – en tablett om dagen

Användarnas negativa erfarenheter av Maxulin:

 • Många personliga träningskonsulenter har delade åsikter om preparatet. Några rekommenderar det – andra inte.
 • En del män blir missnöjda med Maxulin eftersom de inte får den effekt som de kanske föreställde sig från början.
 • De tycker att Maxulin är dyrt

4 av 5 män som hade negativa erfarenheter av Maxulin svarade “nej” på frågan: Tog du preparatet exakt enligt gällande rekommendationer?

Maxulins rekommenderade dosering: En tablett dagligen.
Maxulins biverkningar: Inga allvarliga kända biverkningar.

Maxulin innehåller mer specifikt:

Mineraler, vitaminer och enzymer som påverkar testosteronnivåerna positivt hos män.

Det är ett kosttillskott som fungerar på flera olika sätt för att optimera dina testosteronnivåer. Maxulin innehåller enzymer och vitaminer som hjälper till med din kropps uppbyggnad av testosteron för att öka din muskelmassa.

Maxulin fungerar på ett unikt sätt som ingen annat kosttillskott på marknaden, vilket har gjort Maxulin till vad många tror är den perfekta kombinationen av ingredienser för att öka testosteronnivåer utan större biverkningar.

Preparatet innehåller även en hel del antioxidanter som bland annat stärker din kropps immunförsvar och hämmar celloxidering. Samtidigt bidrar det också till att få tillbaka eller öka sexuell lust.

Ingredienser:

Testofen® fenugreek/bockhornsklöver (extrakt av Trigonella foenum-graecum), fyllnadsmedel (kalciumkarbonat, mikrokristallinisk cellulosa), magnesiumoxid (magnesium), klumpförebyggande medel (kiseldioxid, stearinsyra, magnesiumsalter av fettsyror), zinkcitrat (zink), ytbehandlingsmedel (hydroksipropylmetylcellulosa, glycerol), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6).

*Bockhornsklöver kan ge korsallergi mot baljväxter som jordnötter, soja och lupin.

Förbättrar utvecklingen av muskelmassa och upprätthåller förbränningen.

Ser till att upprätthålla normala testosteronnivåer i kroppen samt bidrar till fruktbarhet och reproduktion.

Bidrar till normal muskelfunktion och normal förbränning.

Reducerar trötthet samt psykisk och fysisk utmattning.

Kosttillskottet Maxulin® består av ingredienser skräddarsydda för män. Maxulin® innehåller magnesium, zink, vitamin B6 och Testofen®. Ingredienserna i Maxulin® kan minska åldersrelaterade plågor i samband med en sjunkande testosteronnivå och ge mer kraft och energi i vardagen, förbättrad muskelstyrka och ökad lust.

Produkten ger bäst effekt när den används regelbundet över tid. Om du slutar, kommer effekten att minska. När du märker effekten och vilka effekter du märker är individuell och kan variera (2-6 månader).

Vad är Vitamin B6?

Vitamin B6 (pyridoxin) används när kroppen behöver stärka sig. Några av de bästa mat- och dryckesprodukter som innehåller vitaminen är: bröd, fisk, pasta och ägg. Vitamin B6 kan också finnas i folsyra och vissa sojaprodukter.

Vad är zink?

Zink är ett mineral som finns i naturen och som finns i råvaror, livsmedel och kosttillskott. Zink har effekt på enzymen som kan påverka testosteronnivåerna.

Zink bidrar till att förhindra androgen-insufficiens och till att skapa muskelvolym, liksom det bidrar till att kontrollera lusten. Dessutom bidrar zink till ökad muskelmassa och styrka, vilket är en positiv effekt av testosteron.

Vad är Testofen?

Testofen är en form av testosteron som kan tillförliggöras för att stimulera tillbaka testosteronnivån. Kosttillskottet finns i tablettform (i bland annat Maxulin) och påverkar den negativa effekt av låg testosteronnivå. Lär dig allt om Testofen genom att klicka här.

Vad är magnesium?

Magnesium är ett viktigt grundämne för kroppens funktioner. Det är också det näst vanligaste elementet i jorden. Magnesium behövs för att vi ska kunna bränna energi, därför fungerar magnesium som en buffert för dessa processer. Magnesium behövs också för att binda kalcium i skelettet.

Vad är "trigonella foenum graecum"?

Det är det latinska namnet på bockhornsklöver. Ett naturligt preparat som hjälper till att öka testosteronnivåerna. Bidrar bland annat till ökad lust.

Kostnad och pris

Priset är överkomligt då man endast tar en tablett om dagen och du får hela 6 veckors förbrukning för 169 kr. Det är mindre än 30 kronor i veckan.

Maxulin är ett fint alternativ om du vill ha en effektiv kosthållning utan att behöva spendera dyra pengar. Priset gör det lättare för dig att testa Maxulin och sedan utvärdera resultaten, samtidigt som den effektiva doseringen gör det lättare att bibehålla dina resultat för ökad energi och förbättrad muskelstyrka.

Vilka tillverkar Maxulin?

Norvital AS är ett norskt läkemedelsföretag som bildades 1968. De erbjuder alla slags produkter inom området medicinsk ersättningsindustri och distribuerar bland annat Maxulin till sina slutkunder.

Var kan man köpa Maxulin?

Maxulin är en produkt som man bara kan köpa på nätet, detta gör att de har möjlighet att erbjuda riktigt bra priser. Det är vanligast att hitta Maxulin i USA, men det säljs även i Europa. I dagsläget säljs Maxulin inte på svenska apotek.

Tidigare i våras gjorde Maxulin själva en kundundersökning för att se vad män tyckte om deras produkt och resultatet var mycket positivt. Av de som svarade på undersökningens frågor skulle 89% rekommendera Maxulin till en kollega/vän! Kunderna kände att de fick flera positiva effekter av Maxulin, exempelvis: ökad muskelmassa och muskelstyrka, mer lust och bättre uthållighet. Vilket alla är effekter av en ökad testosteronnivå.

Vanliga symptom för testosteronbrist och lågt testosteron

Symptomen kan vara en minskning av sexlust, trötthet och viktuppgång.

Lågt testosteron kan också påverka prestationen i idrotten, orsakar trötthet, sjukdomsbenägenhet med mera. Maxulin rekommenderas av personliga träningskonsulenter.

Testofen kan öka andelen fritt testosteron

2016 utfördes en dubbelblind, randomiserad och placebokontrollerad studie på 120 män för att undersöka effekten av Testofen®. Deltagarna fick antingen 600 mg Testofen® varje dag i 12 veckor eller placebo. Gruppen som fick Testofen® upplevde en positiv effekt på åldersrelaterade besvär och upplevde bland annat ökade energinivåer och mer lust. Både totalt testosteron och fritt testosteron blev mätt till att vara innanför normalområdet efter 12 veckor, en möjlig förklaring är att mer testosteron var tillgänglig i form av fritt testosteron. Kosttillskottet Maxulin® är specialutvecklat för män och innehåller lika stor dos Testofen® som i studierna, dessutom innehåller produkten Zink, B6 och Magnesium.

Vanliga frågor om: Maxulin
Utmärkt!
Effekt
Prisvärt

KAMPANJPRIS: 119 kr 
Ordinarie pris 378 kr

Vanliga frågor om Maxulin

 • Finns Maxulin på apoteket?​

  Nej, du kan endast köpa det online. Klicka här: <"/till/maxulin-cta/">Maxulin
 • Vågar jag testa Maxulin för att bli lite piggare?

  Ja. Det finns inga allvarliga biverkningar med Maxulin och det är en kosttillskott som du kan testa utan att behöva ta risker.
 • Biverkningar av Maxulin?

  Som många andra kosttillskott kan Maxulin ge dig vissa biverkningar i sällsynta fall. De är följande: illamående, diarré, hudutslag/akne. Ingen av dessa är dock allvarliga.Det finns inga kända allvarliga biverkningar om preparatet tas enligt ordination.
 • Är Maxulin doping?

  Maxulin är inte ett dopningspreparat. Det består av naturliga ingredienser som är effektiva och kraftfulla, något som inga andra preparat kan ersätta. Några av dessa är hormoner, mineraler, vitaminer och enzymer.
 • Är Maxulin en bluff?

  Nej, Maxulin är inte en bluff. Maxulin är ett välbeprövat kosttillskott för att normalisera dina testosteronnivåer. 
 • Är Maxulin samma som VitaePro?

  Nej VitaePro är ett kosttillskott för att slippa stela leder och muskler.
Maxulin
Average rating:  
 1 reviews
 by Jonas Reider
Helt klart nöjd!

Jag har testat många olika tillskott både lagliga och mindre lagliga. Maxulin är verkligen den enda lösning jag vet som verkligen fungerar till 100% utan biverkningar. Jag har inte mätt mina testosteronnivåer sedan jag började ta Maxulin men jag är helt säker på att de har höjts. Muskelmassan har verkligen börjat ta fart, jag sover bättre och har mycket mer energi.

Vi har alla hört om hur viktigt testosteron är för att bygga muskler och sexlusten. Men det finns egentligen ingen bra sätt att ta in mer av detta kroppens naturliga substans. De flesta produkter på marknaden idag ger bara en kortvarig effekt som gör dig trött, irriterad och svullen i magen. Dessutom kan de vara skadliga för din hjärna och psyke! Rekommenderar detta starkt!


JUST NU: Sänkt pris!
Läs mer på Maxulin’s hemsida: