Test av T8 Kosttillskott​

T8 är ett kosttillskott som, på naturlig väg, ska bidra till en balans av testosteron i kroppen. Med stigande ålder sjunker könshormonet testosteron så att ta hjälp av en så pass stark booster som T8 ändå är kan vara att rekommendera. Speciellt om du vill komma igång med träning och öka sexlusten igen.

Hitta på sidan om: T8
T8 kosttillskott
Mycket bra!
Effekt
Prisvärd

T8 är verkligen en testosteron booster som folk är riktigt nöjda med. I vår undersökning så ser vi att användare rapporterar in, ökad muskeltillväxt, bättre sömn och starkare erektion. T8 får 4,7 av 5 stjärnor!

Innehåller hög koncentration av de verksamma ämnena från bockhornsklöver. Läs mer här

KAMPANJPRIS: 174kr 
Ordinarie pris 348 kr

Är T8 en bluff eller ett effektivt tillskott?

Många konsumenter undrar om T8, ett kosttillskott utformat för att stödja den naturliga testosteronbalansen, verkligen fungerar eller om det är en bluff.

Enligt vår grundliga analys och oberoende testningar har vi inte upptäckt någon information som tyder på att T8 är en bluff.

Produkten innehåller ingredienser som är kända för att stödja testosteronproduktionen och användare rapporterar positiva resultat när det gäller ökad energi och förbättrad träningseffektivitet.

Det är dock alltid rekommenderat att konsultera med en läkare före användning, speciellt för de som redan tar andra mediciner eller har hälsotillstånd. T8 rekommenderas att tas enligt tillverkarens doseringsanvisningar för bästa möjliga resultat.

60 dagar

T8

Innehåller hög koncentration av de verksamma ämnena från bockhornsklöver.
T8
stark booster
Hans Gustavsson

Författare och testkanin på testosteron.se. Personlig tränare och kostrådgivare sedan 2001 med stor passion för träning och bodybuilding.

Slutsats av test

T8 är verkligen en testosteron booster som folk är riktigt nöjda med. I vår undersökning så ser vi att användare rapporterar in, ökad muskeltillväxt, bättre sömn och starkare erektion. T8 får 4,7 av 5 stjärnor!

Sammanfattning av vårt resultat:

T8 för att behålla manligt könshormon

En normal testosteronhalt i blodet hos en vuxen man ligger mellan 12 – 35 nmol /L. Men halten i blodet varierar med åldern, årstid och till och med under vilken tidpunkt det är på dagen. T8 hjälper till att upprätthålla den naturliga halten av testosteron i blodet. 

Produktionen av kroppens naturliga testosteron sjunker redan i trettioårsåldern hos män, det kan ge tråkiga effekter på humör, muskelmassa, energi och sexlust. En del män får dessutom problem med erektionen. Har du inte kunskap om vad som sker i kroppen så kan det kännas hopplöst, men kosttillskottet T8 kan bidra till att bibehålla kroppens naturliga nivåer av testosteron.

Det manliga könshormonet heter testosteron. Redan i fosterlivet – är det detta hormon, som stimulerar utvecklingen av testiklar hos fostret som skall bli pojke. Könshormonet spelar en stor roll under puberteten hos tonårspojken och testiklarna fortsätter att producera testosteron och spermier hos mannen hela livet ut. Testosteron produceras i testiklarna men även i binjurarna. 

Hypogonadism är den medicinska termen för testosteronbrist som drabbar män. Svår hypogonadism är oftast kopplat till ett sjukdomstillstånd med en allvarlig minskning av testosteronnivån. 

Mängden testosteron som en man har varierar från individ till individ och ärftlighet spelar in precis som alla andra individuella olikheter vi har som; Kroppsstorlek, hud och hårfärg och utseende.

Ett flertal  faktorer i vårt välfärdssamhälle kan påverka testosteronhalten i blodet och många män upplever att en smärre brist försämrar livskvalitén avsevärt. 

Vad kan du uppnå med kosttillskottet T8

När du bestämt dig för att försöka komma i form så är T8 en boost som hjälper dig att bibehålla kroppens naturliga testosteron. 

När du rör dig, går promenader, joggar eller tränar så bygger du upp kroppens muskler igen. Ämnen som ingår i T8 kan hjälpa till att frigöra kroppens egna könshormon. Du får ökad muskelmassa och fettet minskar – därmed ökar också halten av testosteron.

Är du van vid styrketräning märker du ganska snart att du kommer att orka lyfta mer. Träning gör så att både adrenalinhalten och testosteronhalten ökar och energin flödar.

Med tiden kommer du att uppleva att kroppen känns stark och smidig, magen är inte längre i vägen när du skall knyta skorna. När du upplever att koncentrationen blir bättre och du kan fokusera lättare, kommer du snart att få en bättre självkänsla och självförtroendet ökar.

Med T8, motion, ökad muskelstyrka och bättre sömn så kommer du också att förbättra din prestation på arbetsplatsen och på fritiden. Med T8 kommer du också att öka din lust till sex och behålla erektionen. 

T8 en testosteronbooster

Det finns hjälp att få när du upplever att din fysik har försämrats och du har brist på energi. Om du vet med dig att du inte lever upp till dina nyårslöften om att träna eller ändra på dina kost- och sömnvanor, så kan ett kosttillskott som T8 ge dig den kick din kropp behöver för att du skall komma igång igen med träning och ett hälsosamt liv.

Bäst i test
4.7/5

Ordinarie pris 348 kr

Genom att förstå vad könshormonet testosteron betyder för din kropp och vad som händer med kroppen när du åldras, så får du insikt om vad din trötthet eller brist på libido beror på. Med den kunskapen och insikten kan du göra en helomvändning. Ett kosttillskott som T8 kan vara en livräddare för dig.

Vad innehåller T8

T8 är ett kosttillskott som ger dig energin tillbaka, och som med lite kunskap och självinsikt kan få dig att ta tag i din träning, din sömn, din kost ochja helt enkelt ta tag i ditt liv så att du orkar ta det första steget till en förändring.

För att förstå vad som händer i den manliga kroppen så kommer här lite fakta om det manliga könshormonet.

Efter testiklarna har utvecklats i fosterlivet så ligger testosteronet vilande hos pojken tills dess att det är dags att gå in i puberteten. Tonårspojken går igenom en omvälvande förvandling med hjälp av könshormonet testosteron tillsammans med tillväxthormon.

Struphuvudet växer, stämbanden påverkas och pojken får en mörkare röst – han har kommit i målbrottet. Tonårspojken får en begynnande skäggväxt och annan ökad kroppsbehåring, axlarna breddas och samtidigt som man växer på längden så växer muskler på armar, ben och bröst. Det är nu genitalierna växer till sig, sädesvätska och produktion av spermier kommer igång och tonårspojken får könsdrift och lust till sex.

En del av denna utveckling går aldrig tillbaka, struphuvudet och rösten är för alltid förändrad och testiklarna fortsätter att producera testosteron och spermier hela livet ut – där skiljer sig mannen från kvinnan som vid en viss ålder har slut på ägg och går in menopaus och klimakteriet.

Trots fortsatt produktion av testosteron, så upplever en del män hur manligheten, bildligt talat, rinner ifrån dom. Det kan vara att de får stor buk och att muskelmassan minskar, de kan utveckla bröst och har inte samma lust för sex längre. För en del män som har svårt att få eller behålla en erektion, blir den minskade halten av könshormon en svår kris i livet som kan leda till depression och sjukdom. Mannen hamnar i en nedåtgående spiral med nedsatt energi, övervikt och dålig självkänsla, som i längden kan göra honom sjuk.

T8 är ett kosttillskott som kan ta dig ur den negativa spiralen.

Innehåll och ingredienser

T8 innehåller  

 • Zink
 • Magnesium
 • Vitamin B6
 • Vitamin D3
 • Terminalia Chebula
 • Piperin
 • Muira puama
 • Fenugreek / Bockhornsklöver

Zink bidrar till att testosteronhalten i blodet hålls normal. Testosteronnivån är beroende av zink, om du har zinkbrist så har du också färre spermier.

Magnesium är livsnödvändig för kroppens omsättning av protein och kalcium. Muskelfibrer skapas alltså med hjälp av magnesium. Du slipper att få kramp i muskler om du tillför kroppen magnesium.

Vitamin B6 minskar trötthet och utmattning och har en lugnande effekt på nerver.

D-vitamin skapar en balans mellan hormonnivåer i kroppen.

Terminalia Chebula eller Flowers of India kommer från ett träd som växer på ett flertal orter i Asien. Utvunna glykosider ur frukten används i den uråldriga hälsokunskapen Ayurveda –  namnet betyder livsvetenskap. Ämnet är ett afrodisiakum som anses öka libido-sexlusten.

Piperin är ett ämne som finns i svartpeppar. Piperin ökar ämnesomsättningen i tarmen.

Muira Puama är ett afrodisiakum som kommer från barken på ett träd i Amazonas. Ämnet anses vara potenshöjande och har ett flertal andra egenskaper som att öka energin i kroppen och förbättra minnet. Muira Puama kallas också Amazonas viagra.

Bockhornsklövern med sin substans Testofen är känd för att hjälpa till att frigöra kroppens egna naturliga testosteron. 

Vilka erfarenheter har användarna?

Positiva erfarenheter av T8:

 • T8 gav en bättre sömn som hjälpte till med återhämtning
 • T8 upplevdes snabba på uppbyggnaden av muskelmassa
 • T8 ökade sexlusten och gav en starkare erektion
 • T8 uppleves som ett kostnadseffektivt sätt att få rätt förutsättning för maximal naturlig testosteronproduktion

Negativa erfarenheter av T8:

 • Den hjälpte inte till vid impotensbesvär 
 • En del män blir missnöjda med T8 eftersom de inte får den effekt som de kanske föreställde sig från början.
 • De tycker att T8 är dyrt

Studier som stöder T8

När nivån av testosteron höjs, byts tröttheten ut mot ökad energi. Om du kommer igång med T8 och samtidigt rör på dig och tränar effektivare, visar studier att blodflödet ökar och du kan både koncentrera dig bättre och fokusera på vardagslivets alla uppgifter, från jobbet till hemmapusslet.

Det manliga könshormonet testosteron produceras under natten. Det finns också studier som visar på att störd sömn med sömnapné, sömn som avbryts ideligen – och om du inte sover 7-8 timmar per natt, ger en lägre nattlig produktion av könshormonet. Tar du T8 och tränar så får du en god sömn med en naturlig produktion av testosteron.

En stor studie från England påvisar att en man kan prestera sämre på jobbet och bli av med sin anställning om man har brist på testosteron. Samma studie visar att det är lättare att få ett nytt arbete om man har en normal testosteronproduktion. Med normal testosteronproduktion så kan man hålla fokus, ha ett gott sifferminne, prestera bättre och har mod att ta risker.

Ytterligare studier på de enskilda ämnen och vitaminer som som ingår i T8, visar att de bidrar till att bibehålla en naturlig halt av kroppens naturliga könshormon i blodet.

Afrodisiakum från växterna Muira Puama och Terminalia Chebula har också visat sig ha en potenshöjande effekt respektive ökad lust till sex.

Vanliga frågor om: T8
T8 kosttillskott
Mycket bra!
Effekt
Prisvärd

KAMPANJPRIS: 174kr 
Ordinarie pris 348 kr

Vanliga frågor om T8

 • Var köper man T8?

  T8 tillverkas av ett Nordiskt företag som heter Vitamail AS. Du kan endast handla T8 på Vitamails egna site på nätet. Betryggande är det att veta att Vitamail har fått Bäst I Test-pris flera år i rad för sin goda kundservice inom e-handel, och har kontor i Malmö för svensk kundservice.
 • Vad kostar T8?

  Du får prova på T8 i 60 dagar för halva priset, därefter löper en prenumeration på fullt pris 174 kr i månaden som inte har någon bindningstid. Om du upplever att du inte längre vill använda kosttillskottet så kan du enkelt stoppa nästa leverans på Vitamails kundtjänst per mail eller telefon.
 • Har T8 några biverkningar?

  Som många andra kosttillskott kan Maxulin ge dig vissa biverkningar i sällsynta fall. De är följande: illamående, diarré, hudutslag/akne. Ingen av dessa är dock allvarliga.Det finns inga kända allvarliga biverkningar om preparatet tas enligt ordination.
 • Är T8 en bluff?

  Nej
 • Är T8 doping?

  Nej, T8 är inte dopingklassat och är 100 % lagligt i Sverige. 
T8
Average rating:  
 1 reviews
 by Robert
Fick mycket bättre sexlust av T8

Tycker att T8 fungerar toppen, har dock inte testat mina testosteronnivåer. Men tycker det spelar mindre roll då jag mår mycket bättre när jag tar tillskottet.