Allt om Testofen

Vill du tala med en läkare?

Välj nedan och följ instruktionerna:

Hitta på sidan om: Testofen
Bäst i test
5/5

Ordinarie pris 378 kr

Vad är Testofen?

Ur frö hos Bockhornsklöver så har man utvunnit ett extrakt som har patentet Testofen. Extraktet innehåller glykosider som hjälper till att frigöra och öka halten testosteron i kroppen, till sina naturliga nivåer, hos friska män

Med ökad ålder så minskar testosteronet i kroppen och kan orsaka en menopaus hos män. Med minskad testosteronhalt så kan ett antal symptom uppstå, som; minskad muskelmassa, ökad fettvävnad, trötthet, sämre koncentrationsförmåga och problem med erektion av penis. I svåra fall kan testosteronbrist leda till impotens.

Maxulin

Innehåller Testofen, ett patenterat extrakt med hög koncentration av de verksamma ämnena från bockhornsklöver.
Maxulin bästa testo booster
bäst i test

Testofen frigör lagrad testosteron i kroppen och kan därmed reducera åldersrelaterade symtom och förbättra livskvalitén. Testofen har i studier påvisat en ökad koncentration av testosteron i blodet. Man har sett en minskad trötthet, en ökning av muskelmassan som i sin tur har lett till ett hälsosammare liv, ett bättre blodflöde med ökad koncentrationsförmåga och förbättrad virilitet.

Testofen är ett lagligt och lättillgängligt kosttillskott och ger ett bra supplement för att få ökad fysisk prestation och bättre sexuell hälsa.

Testofen historik

Bockhornsklöver – fenugreek har använts i århundraden i Indien som en livsmedelstillsats, men även i Mellanöstern och Nordafrika.

Växten anses vara ansvarig för att öka libido eller sexlusten hos män som är impotenta eller har erektionsproblem, på grund av sjukdom, ålderdom eller andra livsbetingelser. 

Testofen ett extrakt av bockhornsklöver

Hormonet testosteron finns naturligt i kroppen hos både män och kvinnor. Testosteron finns i högre grad hos män och räknas som det manliga könshormonet. Man kan idag utvinna extraktet Testofen ur Bockhornsklöverns frö och öka halten av testosteron hos män.

Bockhornsklöver användes också förr i tiden, för att förbättra amning för ammande mödrar och lindra upprörda magar.

Vad gör Testofen?

Testofen  har visat sig bland annat öka libido, sexuell lust hos män. Detta beror på att den innehåller glykosider som är ansvariga för att frigöra bundet testosteron i kroppen, vilket gör att man kan få mer muskelmassa. När det finns en hög nivå av hormonet testosteron i kroppen, får man ny kraft och energi.

Man blir stark av testofen

Vad används Testofen till?

 1. Problem med libido-sexlust och erektionen.
 2. Minskad muskelmassa.
 3. Trötthet och låg energinivå.
 4. Koncentrationssvårigheter.

Problem med Libido-sexlust och erektion​

Det är inte helt ovanligt för män att ha erektionsproblem. Det kan orsakas av stress, trötthet eller andra faktorer, men vanligast är att symptomen är åldersrelaterade. Det är ett svårt lidande för många män, och upplevs stigmatiserande, vilket innebär att det är svårt att be om hjälp och komma till rätta med problemet.

Erectil dysfori (eller vardagligt uttryckt: impotens) kan behandlas med Testofen. Libido – sexuell lust bidrar till att man känner sig ung och livfull och förbättrar både humör och koncentrationsförmågan. Libido med ökad virilitet är viktig för livslusten.

Nivån av testosteron hos män avtar med åldern. Redan vid trettioårsåldern kan koncentrationen av testosteron minska. Med åren kan nivåerna bli så låga att en del män lider av minskad sexuell lust och har problem med erektionen.

Muskelmassan minskar, en trötthet infinner sig, och med koncentrationssvårigheter och lägre energinivåer då minskar också Libido och livslusten.

Studier av Testofen  som har visat att de positiva effekterna på libido beror på att detta hormon har ett starkt inflytande på humör, koncentration och energinivåer – hur du känner dig totalt sett. Med ökad sexlust kommer kommer även erektion.

Minskad muskelmassa och ökat kroppsfett

Med åldern och därmed lägre nivåer av testosteron så minskar också muskelmassan hos män. Vid stimulans av Testofen  så ökar muskelmassan eftersom den stimulerar testosteronproduktionen i kroppen. Detta innebär att man kan få mer muskler och öka sin totala fysiska prestation.

Med bättre fysik så reduceras även kroppsfett. Den fysiska prestationen ger ett maskulint välbefinnande som ökar självkänslan. Detta i sin tur boostar libido och sexlusten.

Trötthet och låg energinivå

Personer som lider av trötthet, blir ofta trötta mycket snabbt, även efter ett enkelt träningspass eller andra vardagliga uppgifter som kräver minsta fysiska ansträngning.

När supplement som innehåller Testofen intas så ökar muskelmassan i kroppen och förbättrar styrkan. Det blir lättare att träna och nu infinner sig kraft och energi. När man får kraft och energi så försvinner också trötthetskänslan.

Koncentrationssvårigheter

Med lägre energinivåer, trötthetskänsla och dessutom problem med sexuell hälsa så uppstår också koncentrationssvårigheter.

Testofen kan användas av personer som har svårt att koncentrera sig på jobbet eller i skolan. Det har visat sig förbättra den kognitiva funktionen och minnet, vilket också leder till bättre fokus när man studerar eller arbetar med ett projekt.

En stark sund kropp, med både ökad fysisk och psykisk hälsa, kan fokusera bättre.

Vilka kosttillskott innehåller Testofen?

Gencor har patent på Testofen. Det finns många populära produkter på marknaden med extraktet Testofen . En del av dom är tillskott inriktade på träning och muskelbygge. Det bästa är att läsa innehållsförteckningen för att få reda på vem kosttillskottet är riktat mot.

 • Maxulin
 • Testofen Capsules
 • Zuyosa Alphaboost Supplement
 • Swanson Testofen
 • Equate vitalitetskomplex

Man kan hitta och handla Testofen i hälsokostaffärer, på apotek och på internet.

Studier av Testofen

I Bockhornsklövern har man alltså utvunnit ett extrakt, Testofen, med glykosider, som fungerar och hjälper mot låga testosteronnivåer.

Olika kliniska studier bland annat dubbelblindstudier har gjorts med Testofen mot placebo (så kallade sockerpiller), som påvisat Testofen som ett effektivt hjälpmedel för att öka nivåerna av testosteron.

Man har sett förbättringar i den fysiska hälsan med ökad muskelmassa, lägre kroppsfett och ökad koncentrationsförmåga. Man har sett ett välbefinnande med ökad virilitet.

Testofen kan öka andelen fritt testosteron

2016 utfördes en dubbelblind, randomiserad och placebokontrollerad studie på 120 män för att undersöka effekten av Testofen®. Deltagarna fick antingen 600 mg Testofen® varje dag i 12 veckor eller placebo. Gruppen som fick Testofen® upplevde en positiv effekt på åldersrelaterade besvär och upplevde bland annat ökade energinivåer och mer lust. Både totalt testosteron och fritt testosteron blev mätt till att vara innanför normalområdet efter 12 veckor, en möjlig förklaring är att mer testosteron var tillgänglig i form av fritt testosteron. Kosttillskottet Maxulin® är specialutvecklat för män och innehåller lika stor dos Testofen® som i studierna, dessutom innehåller produkten Zink, B6 och Magnesium.

Har Testofen några biverkningar?

Testofen är rekommenderad till män över trettio år som inte har några allvarliga kroniska hälsotillstånd.

Det kan finnas vissa milda biverkningar, såsom illamående, gasbildning och magsmärtor. Viss svullnad i bihålorna.

Man har i studier sett att dessa är övergående. Hittills har man inte funnit någon interaktion med andra läkemedel som skulle kunna orsaka problem när man tar Testofen. Det bör dock noteras att det kan påverka resultaten av vissa laboratorietester i samband med prostatacancer.

Hos män som har en ökad risk att drabbas av prostatacancer eller bröstcancer bör Testofen inte tas. Det rekommenderas därför inte för män som löper risk att drabbas av prostatacancer eller som har en historia av denna sjukdom i sin familj.

I allmänhet är det ett säkert växtbaserat kosttillägg som har använts i århundraden inom den traditionella medicinen i Indien.

Är Testofen en bluff?

Nej det är inte en bluff. Men även Testofen har diskuterats och har blivit ifrågasatt. Det finns ett flertal diskussioner kring olika kosttillskott om man läser forum och bloggar på internet. 

Många människor söker sig till kosttillskott för den enkelhet och tillgänglighet, som dom står för. Ett kosttillskott går också igenom prövningar, men kan inte jämföras med receptbelagda läkemedel. Testofen är ett patenterat extrakt som används i kosttillskott och är helt lagligt.

Studier som gjorts påvisad en positiv effekt på hälsan. När man väger för och nackdelar, med övergående milda biverkningar, så syns fördelarna överväga. Testofen har visat sig fungera bra för att öka testosteronnivåer hos friska män.

Naturliga preparat som Maxulin jämförs med läkemedelsföretagens receptbelagda läkemedel. 

Receptbelagda mediciner har tagit åratal att ta fram, de måste studeras med hård granskning och prövas oftast på djur,  och därefter kliniskt på olika åldersgrupper av människor. I bipacksedeln framgår vilka biverkningar som finns, och i vilken hög grad de uppträder.

Det finns en stor marknad idag, där läkemedelsbolagen med receptbelagda mediciner tävlar mot varandra, för att vara först och störst och sälja mest. Man skriver negativt om användningen av kosttillskott, på grund av den konkurrens som de utgör. En lobbyverksamhet mot hälsokostbranschen pågår på flera plan.

Testofen - en sammanfattning

Testofen  kan vända en negativ hälsotrend till en positiv och öka Libido-lusten till sex. När man har en känsla av att åldras, känner sig tömd på energi, dras med koncentrationssvårigheter så kan Testofen hjälpa.

Om man dessutom varken har lust till sex eller till och med är rädd för att misslyckas med erektionen så kan Testofen vara svaret.

Våra livsbetingelser kan tömma oss på energi och hälsa. Ibland kan det vara svårt att veta vad som orsaken till problemen och ännu svårare är att hitta en lösning. Med kunskap om vad som händer med kroppen allt eftersom den åldras, så kan man hitta hjälpen i något så enkelt som ett receptfritt kosttillskott.

Att veta om vad som händer med hormonproduktionen och hur man på ett enkelt sätt kan förändra sitt liv till ett mer aktivt och roligt liv, bara genom att hitta rätt substans i ett växtbaserat kosttillskott.

Att använda kosttillskott för att må bättre är att enkelt göra ett seriöst försök att hitta tillbaks till sig själv och må väldigt mycket bättre. Genom att förstå vad som händer med kroppen när man blir äldre så kan man också hitta en lösning på sina problem. Det kan räcka med ett par tabletter om dagen för att få livsenergin tillbaka och påbörja tillfrisknandet.

Testofen  som är ett extrakt från växten bockhornsklöver, trigonella-foenum-graecum, fenugreek-testofen, har egenskaper som frigör och ökar hormonet testosteron hos vuxna friska män. Detta beror på att testofen  innehåller glykosider som är ansvariga för en ökad halt av testosteron i kroppen.

När nivån av testosteron höjs så ökar muskelmassan, tröttheten byts ut mot ökad energi. Med mer energi så orkar man också mer, arbetsuppgifter blir lättare att utföra och man blir rörligare. Kanske tränar man eller promenerar mer.

Vid ökad rörlighet så har man visat i många studier att man får ett bättre och hälsosammare blodflöde och och det blir lättare att koncentrera sig och fokusera på blandade uppgifter i vardagslivet.

När man har en sund frisk kropp med ökad muskelstyrka och fokus, så känner man sig yngre, viril och full av liv. Det är när libido växer man kan älska sig själv och få sexlusten tillbaka.

Med ökat blodflöde i kroppen så kan också erektionen fungera igen. En maskulinitet som återkommer ger livslusten tillbaka och med den en skönare livskvalitet.

Vanliga frågor om: Testofen
Utmärkt!
Effekt
Prisvärd

Maxulin är det kostillskott som gång på gång vinner  jämförelsetesterna.

Innehåller Testofen, ett patenterat extrakt med hög koncentration av de verksamma ämnena från bockhornsklöver.

KAMPANJPRIS: 119 kr 
Ordinarie pris 378 kr

 • Har Testofen några biverkningar?

  Det kan finnas vissa milda biverkningar, såsom illamående, gasbildning och magsmärtor. Viss svullnad i bihålorna. Man har i studier sett att dessa är övergående.
 • Är Testofen en bluff?

  Nej, det är inte en bluff. Studier som gjorts påvisar en positiv effekt på hälsan.

Är Maxulin en bluff eller fungerar det? Maxulin marknadsförs som en hjälp för män att…

Är T8 en bluff eller ett effektivt tillskott? Många konsumenter undrar om T8, ett kosttillskott…

Är VitaePro en bluff eller fungerar det? Diskussioner har förts angående VitaePros marknadsföringsmetoder och dess…