Vi testar Hair Luxious - Se våra resultat

Hair Luxious – är ett veganskt kosttillskott sammansatt för att ge en optimal hårhälsa, en produkt från Good for me som är ett Norskt hälsokostföretag. Kosttillskottet kommer i form av veganska gummies, som smakar blåbär och jordgubbar och har en konsistens som vingummin.

Hitta på sidan om: Hair Luxious
Utmärkt Resultat!
Effekt
Bekvämt och Prisvärt

Brett register av ingredienser just för att förbättra hårbotten, hårsäckar och hårtillväxten kan användare se resultat redan efter en månads användning!

JUST NU 40 % rabatt: 179 kr 
Ordinarie pris 299 kr

Hair Luxious för honom, är framtaget för att tackla problemet med håravfall eller försämrad hårkvalitet hos män. Kosttillskottet är rikt på nödvändiga vitaminer och mineraler, inklusive B-vitaminer och biotin, vilka är kända för att stödja hårets hälsa och tillväxt. Produkten innehåller ingen laktos, citrus, gluten, gelatin eller några animaliska ingredienser.

Till stor glädje för vegetarianer och veganer så är Hair Luxious är 100% vegansk och är inte testad på djur.

Män drabbas oftare än kvinnor av androgen alopeci – ärftligt håravfall, och för att förhindra eller skjuta upp den försämrade hårkvaliten bör man vara extra noggrann med att få i sig de mineraler och näringsämnen som främjar celltillväxt, hårbotten, hårsäckarna och håret. 

Men man behöver inte ha ett sjukdomstillstånd för att tillfälligt uppleva ett sämre hår. Alla har en “bad hair day” då och då. När håret har tappat sin spänst och glans och man upplever att man tappar mer hår, så beror det oftast på en sämre hälsa och näringsbrist. 

Vi utsätter också håret för prövningar, såsom att använda starka hårprodukter eller att vi sitter vid skärmar och datorer. Det är inte alltid att inomhusmiljön eller omgivningen som vi vistas i är sund och giftfri. Vi upplever alla lite till mans försämrad livskvalitet när håret tunnas ut och får sämre styrka och glans.

Stress och dåligt näringsintag kan snabbt försämra hälsan och så även hårets kvalitet. 

Vi lever i en snabb värld där vi inte alltid har tid att ägna oss åt matlagning och näringslära.

Det innovativa och mycket lovande veganska kosttillskottet Hair Luxious för honom – innehåller alla de näringsämnen och vitaminer som vi behöver för att hålla oss näringsmässigt hälsosamma, kosttillskottet är dessutom gluten-, gelatin- och allergenfritt. Med ett fullgott näringsintag kan man förbättra och behålla ett starkt och friskt hår.

Roligt också är att Hair Luxious kommer som goda gummies att tugga på, och de är förpackade i en trevlig burk. I en burk finns 60 gummies som räcker till en månad.

Två gummies per dag och dagsbehovet är täckt.

Hair Luxious är helt veganska utan gelatin eller andra produkter från djur och är inte heller testat på djur vilket uppskattas tacksamt, särskilt mycket av vegetarianer och veganer.

Smaken av blåbär och jordgubbar är god och det är enkelt att tycka om att tugga sina dagliga två gummies. 

Vad innehåller Hair Luxious

Hair Luxious innehåller ett brett spektrum av vitaminer och livsnödvändiga mineraler som spelar en stor roll i vårt näringsupptag, för att behålla en god hälsa. Kosttillskottet innehåller inga animaliska ingredienser eller allergener och är inte testade på djur. 

Med flera B-vitaminer inklusive Biotin, folsyra och B12. Vitaminerna A, C och E och flera mineraler som Koppar, Zink, Magnesium, Krom och Jod så tillgodoser kosttillskottet att kroppen får allt den behöver för en god hårväxt och ett friskt vackert hår. Här kommer en förteckning över alla ingredienserna i Hair Luxous för honom

Viktangivelserna efter ingrediensen visar hur mycket en daglig dos, bestående av två gummies, innehåller.

Åkerfräken

Åkerfräken är en växt som är rik på mineralen kisel, vilket anses bidra till hårets styrka och glans. Dessutom kan dess antioxidativa egenskaper hjälpa till att skydda håret och hårbotten mot skada. 

Daglig dos: 100 mg.

Inositol-vitamin B8

Inositol, också känt som vitamin B8, spelar en viktig roll i cellmembranens hälsa, inklusive de i hårsäckarna. Det hjälper till att främja hårets hälsa och tillväxt, och brist på inositol har kopplats till håravfall. 

Daglig dos: 100 mg.

Bioflavonoider

Bioflavonoider är kraftfulla antioxidanter som finns i många frukter och grönsaker. De kan skydda hårceller från oxidativ stress och inflammation, vilka båda kan skada hårsäckarna och bromsa hårtillväxten. 

Daglig dos: 20 mg

Co-Q10 (Coenzym Q10)

Co-Q10 är en antioxidant som hjälper till att skydda cellerna mot skada från fria radikaler. När det gäller håret, kan Co-Q10 hjälpa till att skydda hårsäckarna och främja hälsosam hårtillväxt. Dessutom spelar Co-Q10 en viktig roll i energiproduktionen i cellerna, vilket kan stödja deras funktion och tillväxt.

Daglig dos: 3 mg.

Extrakt från druvkärnor

Extraktet från druvkärnor är E-vitaminrikt och är känt för att hålla fukt kvar i håret och ge ett glansigt hår. 

Daglig dos: 20 mg.

Alfa-Beta karoten 

Karoten är färgämnen som fungerar som kraftiga antioxidanter och skyddar cellvävnaden mot oxidation.

Daglig dos: 1 mg.

A-vitamin

Vitamin A hjälper till att producera talg, en fet substans som håller hårbotten fuktig och hjälper till att förhindra håravfall.

Daglig dos: 0,5 mg

Biotin (vitamin B7): 

Biotin spelar en viktig roll i kroppens produktion av keratin, ett protein som är viktigt för hårets struktur. Brist på biotin kan leda till håravfall, vilket gör det till ett viktigt näringsämne för att bibehålla hårets hälsa.

Daglig dos: 2500 µg.

B-vitaminer 

B-vitaminer, inklusive B1, B2- riboflavin, B3-niacin, B5 och B6 spelar en viktig roll för cellmetabolismen och blodcirkulationen, vilket kan hjälpa till att förbättra syresättningen och näringsleveransen till hårsäckarna och därmed främja hårtillväxt.

Sammanlagd daglig dos av dessa B-vitaminer: cirka 42 mg.

Folsyra (vitamin B9)

Folsyra behövs för att bilda nya celler och röda blodkroppar.

Daglig dos: 200 µg.

Kobalamin (vitamin B12)

Vitamin B12 är en livsviktig vitamin som har betydelse för cellens ämnesomsättning, bildandet av röda blodkroppar och viktigt för att nervsystemet ska fungera. Kobalamin finns huvudsakligen i animaliska produkter och det är därför högst viktigt för veganer att tillföra B12 till sin kost.

Daglig dos: 9 µg

C-vitamin

C-vitamin är en antioxidant som hjälper till att skydda håret mot skador från fria radikaler och miljöfaktorer som kan göra håret svagt och skört. Dessutom är C-vitamin viktigt för produktionen av kollagen, vilket är en proteinstruktur som stärker hårets struktur och främjar hårväxt. C-vitamin främjar blodcirkulationen och stärker hårrötterna för en hälsosam hårbotten.

Daglig dos: 80 mg.

E-Vitamin

Vitamin E är en stark antioxidant som kan skydda hårsäckarna mot skador från fria radikaler. Dessutom kan vitamin E hjälpa till att förbättra blodcirkulationen i hårbotten, vilket kan stimulera hårtillväxten.

Daglig dos: 15 mg.

Zink 

Zink bidrar till att talgkörtlarna runt hårsäckarna  fungerar korrekt. Zinkbrist kan potentiellt leda till håravfall, vilket gör zink till en viktig mineral för hårets hälsa.

Daglig dos: 10 mg.

Selen

Selen är en antioxidant som hjälper till att förhindra skador på hårsäckarna från fria radikaler. Det hjälper också till att upprätthålla en hälsosam hårbotten genom att främja blodcirkulationen.

Daglig dos: 100 µg

Koppar

Koppar är involverad i många fysiologiska processer, inklusive melaninproduktionen, vilket är pigmentet som ger håret dess färg. Koppar kan även bidra till hårets styrka och därmed motverka håravfall.

Daglig dos: 1 mg

Magnesium

Magnesium spelar en viktig roll i många kroppsliga funktioner, inklusive proteinproduktion och celltillväxt. Detta innefattar också produktion av keratin, det protein som håret primärt består av. Magnesium hjälper dessutom till att upprätthålla en hälsosam hårbotten genom att förbättra blodcirkulationen.

Daglig dos: 75 mg

Krom

Krom är inte direkt kopplat till hårets hälsa, men det spelar en viktig roll i glukosmetabolismen och kan hjälpa till att upprätthålla ett stabilt blodsocker. Fluktuerande blodsockernivåer kan potentiellt påverka hårhälsan.

Daglig dos: 30 µg

Jod

Jod är nödvändigt för sköldkörtelfunktionen och produktionen av sköldkörtelhormoner, vilka reglerar många kroppsliga funktioner, inklusive hårproduktion. En obalans i sköldkörtelhormonerna kan leda till håravfall, vilket gör jod viktigt för hårets hälsa.

Daglig dos: 100 µg

Generellt sett kan en mängd vitaminer och mineraler, inklusive dem som listas ovan plus protein, bidra till att bibehålla en hälsosam hårbotten och friska hårsäckar och därmed främja hårtillväxt. Lider man av synlig näringsbrist är det alltid bäst att konsultera en läkare eller näringsfysiolog för att identifiera eventuella näringsbrister och anpassa kosttillskott för sitt individuella behov och hälsotillstånd.

Allmän artikel om hår och hårtillväxt från Karolinska Institutet

När håret är huvudsaken | Karolinska Institutet

Kan Hair Luxious ha negativa konsekvenser

Det finns inga negativa konsekvenser att ta ett kosttillskott som Hair Luxious om man håller sig till rekommenderad daglig dos. Hair Luxious har inga rapporterade biverkningar.

Att ge kroppen tillräckligt med näring genom att ta ett kosttillskott är inte farligt utan främjar hälsan. Man bör dock se till att inte överdosera utan hålla sig till den dagliga dos som företaget rekommenderar. 

Om man är gravid eller ammar så skall man rådgöra med sin barnmorska. Tar  man flera kosttillskott och är osäker, så kan man konsultera en dietist eller läkare. Kosttillskottet skall inte ges till barn under 3 år.

Om man har ett sjukdomstillstånd och har föreskrivna läkemedel så skall man alltid rådgöra med sin läkare för att undvika att medicinering interagerar med ett kosttillskott på ett negativt sätt. 

Hur snabbt ser man resultat med Hair Luxious

Effekten av kosttillskottet Hair Luxious för honom kan variera beroende på individuella faktorer som genetik, ålder, kost, livsstil och initialt hälsotillstånd, från en månad upp till ett halvår.

Med sitt breda register av ingredienser riktade just för att förbättra hårbotten, hårsäckar och hårtillväxten kan en del användare se resultat redan efter en månads användning. Andra får vänta längre, det kan ta tid för kroppen att ställa om jämvikten i näringsupptaget och erhålla positiva konsekvenser av det. 

Hårhälsan är också beroende av andra faktorer som vilken livsstil man har – om man lever ett sunt aktivt liv med god sömn och motion. 

Motion och träning är positiva faktorer som främjar hälsan och också håret, medans

stress, dålig sömn och rökning är negativa faktorer för hälsan och hårkvaliteten. 

Användare kan förvänta sig att se positiva resultat efter ungefär tre till sex månader av konsekvent regelbunden användning, även om resultaten kan variera mellan individer. 

Så här fungerar Hair Luxious

Hair Luxious levererar viktiga näringsämnen till kroppen som stödjer blodcirkulationen, hårbotten, hårsäckarnas hälsa och främjar ny hårtillväxt. De näringsämnen som ingår i kosttillskottet Hair Luxious är i huvudsak livsviktiga för vår hälsa och välbefinnande och därför också håret, dess tillväxt och kvalitet. 

Eftersom vi av flera skäl inte alltid kan tillgodose kroppen med de näringsämnen som den behöver så är det en god idé att ta hjälp av ett kosttillskott.

Flera livsmedel som vi äter är frysta eller konserverade, transporterna är långa och det är inte alltid att näringsvärdet är så högt som vi tror. Vi lever också i en snabb och stressig värld där vi ofta tar till mikrad snabbmat med sämre näringsvärde.

Har man gjort valet att äta vegetarisk eller vegansk kost kräver det kunskap om näringsämnen för att täcka upp kroppens behov. Ett veganskt kosttillskott som Hair Luxious för honom tillgodoser behovet utan att innehålla några animaliska ingredienser.

Ett kosttillskott som Hair Luxious är sammansatt för att främja hårhälsan men ger många hälsofördelar för hela kroppen. 

Vad säger recensionerna?

Hair Luxious har blandade recensioner av både negativa och positiva slag.

De negativa recensenterna har inte märkt någon förändring och är såklart besvikna på att kosttillskottet inte fungerar på dem. 

Resultatet kan skilja sig beroende på vilken livsstil man har, hur sunt man lever vad gäller motion, kost och sömn. Det finns också stora individuella skillnader vad gäller arv, ålder, näringsupptag och ämnesomsättning som påverkar resultatet.

De positiva recensionerna överväger helt klart. 

En del användare upplever produkten som revolutionerande med tydliga förbättringar av hårväxten och kvaliteten på håret.

Någon recensent tyckte inte så mycket om smaken på gummies men resultatet med starkare hår gjorde att smaken inte längre spelade någon roll för honom.

Många användare uttrycker sin tacksamhet för att de fått en bättre hårväxt och ett glansigt starkare hår. Man uttrycker också tacksamhet för att kosttillskottet är veganskt, glutenfritt, fritt från allergener och inte är testat på djur.

Hair Luxious
Average rating:  
 1 reviews
 by Kristian Larsson
Mycket bättre och tjockare hår

Vanliga frågor om: Hair Luxious

Vanliga frågor om Hair Luxious

 • Hur bra är hair Luxious?

  Det finns en del användare som inte märkt någon skillnad och är besvikna men överlag har Hair Luxious för honom fått mycket positiva och tacksamma recensioner.
 • Vad är Hair Luxious?

  Hair Luxious för honom är ett naturligt veganskt kosttillskott som är framtaget för att främja hårtillväxten och ge en förbättrad kvalitet för håret. Kosttillskottet innehåller ett brett spektrum av vitaminer och livsnödvändiga mineraler som spelar en stor roll i vårt näringsupptag. Produkten är fri från gelatin, laktos, gluten och andra animaliska ingredienser, och är inte testad på djur.
 • Hur snabbt ser man resultatet med Hair Luxious?

  Enligt recensionerna så ser en del användare resultat redan efter en månads användning. Det är dock tidsmässigt högst individuellt, hur snabbt man tar upp näringsämnen och förbättrar sin hårhälsa. Rent allmänt så brukar man se resultat av ett kosttillskott efter ett par månader upp till ett halvår. Så det gäller att ha tålamod och invänta en förbättring.
 • Är Hair Luxious bara för män?

  Nej, Hair Luxious för honom- svart burk är riktad till mannen och Hair Luxious för henne - vit burk till kvinnor.
 • Har Hair Luxious några biverkningar eller negativa effekter?

  Det finns inga registrerade biverkningar. Kosttillskottet innehåller veganska naturliga ingredienser och har inga negativa effekter om man håller sig till rekommenderad daglig dos.Tar man flera kosttillskott, är gravid, ammar eller har föreskrivna mediciner för sjukdomstillstånd så bör man konsultera läkare eller barnmorska.
 • Vad kostar Hair Luxious?

  Hair Luxious för honom kostar 299 KR per månad men en första försändelse med 60 gummies får man 40% rabatt på och betalar 179 KROm man handlar 4 försändelser, erhålls 10% rabatt och 6 försändelser ger 15 % rabatt.
 • Fungerar Hair Luxious eller är det en bluff?

  Eftersom det breda spektrumet av vitaminer och mineraler, som är ingredienser i Hair Luxious för honom, främjar kroppens hälsa och är riktad speciellt för en god hårkvalitet så finns det ingen anledning att tvivla på att kosttillskottet ger hälsan och håret en boost.
Hair Luxious
Average rating:  
 1 reviews
 by Kristian Larsson
Mycket bättre och tjockare hår